Klik Sini Menjadi Ahli

NOTIS PENTING

KEPADA SEMUA AJK PKR CABANG K.KRAU TERMASUK AMK DAN WANITA DIKEHENDAKI HADIR MESYUARAT KHAS PADA 26 MEI 2011 JAM JAM 08.30 MLM DI PEJ PKR K.KRAU SEMPENA PROGRAM DS ANWAR DI FELDA JENDERAK. MOHON HEBAHKAN (SUMBER: HJ SUHAIMI SAID)

22 May, 2011

TAKZIAH DARI PKR PAHANG

Pengerusi PKR Negeri Pahang, Dato' Fauzi abd Rahman mewakili seluruh ahli PKR Negeri Pahang mengucapkan takziah kepada ahli keluarga mangsa tanah runtuh Madrasah Al-Taqwa, Rumah Persatuan Anak Yatim Malaysia, Hulu Langat, Selangor.

Mudah-mudahan waris mangsa yang terlibat dapat menerima ujian Allah ini dengan penuh kesabaran dan keredhaan. Dilaporkan sehingga pukul 8 malam tadi, sembilan lagi ditemui cedera termasuk seorang lelaki dewasa berusia 22 tahun. Seramai sembilan mangsa dilapor masih tertimbus dalam runtuhan itu.

PKR Pahang juga mengucapkan syabas kepada Kerajaan Negeri Selangor yang bertindak pantas memberikan bantuan sebaik sahaja tragedi ini berlaku. Penghargaan juga buat semua pihak yang bertungkus lumus di dalam memberikan bantuan di dalam tragedi malang ini.

No comments:

Post a Comment